Деца поздравиха Община Търговище за 1 март

15:46, 01 мар 16 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководството на Община Търговище получи поздрави за 1 март от първокласниците на Първо основно училище „Христо Ботев”, малките възпитаници на Пета ясла, втора и четвърта група на Целодневна детска градина „Осми март”.

Децата бяха подготвили песни, танци и театрални сцени. Сградата на Общинската администрация се изпълни със смях и много положителна емоция.

Заместник-кметовете Емине Якубова и Валентин Велчев, заедно със секретаря Христалина Халачева посетиха празника на учениците от Помощно училище "Д-р Петър Берон". Те ги поздравиха с песни. Тържеството бе организирано от Сдружение „Вега”, на детски телевизионен спектакъл „Като звездите”, които подариха Свидетелство с благодарност към кмета на община Търговище д-р Дарин Димитров. Председателят на Сдружението Ирена Анастасова благодари от името на децата за ползотворното сътрудничество и финансиране на спектакъла за 1 март.

Всяка година учениците на Помощно училище "Д-р Петър Берон"  изработват красиви предмети в класовете по арт терапия и ги продават на специален щанд в „Изложение Търговище”. Това бяха и подаръците, които бяха поднесени от името на всички ученици и директора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама