Малчугани поздравиха кмета и областния управител на Разград за Баба Марта

15:57, 01 мар 16 25 478 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Деца от Центровете за настаняване от семеен тип за деца, съвместно с възрастните хора от Домашен патронаж, изработиха прекрасни мартеници с картичка, които подариха на кмета на Разград д-р Валентин Василев, съобщиха от общината.

Навръх 1 март и децата от ПУИ „Христо Ботев” с. Осенец изработиха мартеници и връчиха от тях на градоначалника. Малчуганите донесоха ръчно изработени картички и картини за пролетния празник, които подариха с пожелание за здраве и успешна година.

С песни и танци поздравиха общинска администрация и момичетата и момчетата от първи и трети клас на ОУ „Св.св. Кирил и Методий” в с. Ясеновец. Кметът д-р Василев поздрави децата, закичи ги с мартеници и им пожела да бъдат здрави,  ученолюбиви и да продължават да творят.

Децата от ПУИ „Хр. Ботев” – с. Осенец гостуваха в Областна администрация и закичиха областния управител с мартеница, с пожелания за здраве и късмет.

Облечени като мартенички децата подариха на областния управител и ръчно изработени пролетни картини, които внесоха в администрацията много настроение и усмивки.

Кившанов също закичи малчуганите с мартенички, като ги ориса да са бели и червени, румени и засмени през цялата година и да бъдат старателни в училище.

Областният управител изпрати гостите си с пожеланието догодина пак да дойдат и в добро здраве да си разменят отново мартенския символ.

Ръчно изработени мартенички и картички, от името на дечицата в  ЦДГ „Пролет” – с. Стражец поднесе директорката на детското заведение Петя Стефанова. Тя пожела на Кившанов много здраве и късмет, а той от своя страна изказа благодарности за поздравленията и пожела на децата и техните родители много здраве и пролетно настроение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама