Пуснаха от ареста младежи, пребили двама варненци насред пътя

17:14, 01 мар 16 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двамата братя, които в събота, 27 февруари биха по-възрастни мъже след спор на пътя, излизат от ареста. С решение на Варненския районен съд 19-годишният Кристиян Великов и 21-годишният Велико Великов от село Тополи ще търпят по-леки мерки за неотклонение. По-младият Кристиян бе пуснат под гаранция в размер на 300 лева, а брат му ще е с мярка за неотклонение „подписка". Срещу тях има повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Младежите бяха задържани за срок от 72 часа след конфликт с други двама мъже на варненския  бул. "Република", Екшънът се разигра на 27 февруари, малко след 13.00 часа.

Двете двойки пътували в две различни коли. Стигнало се до конфликтна ситуация на пътя, която прераснала във физическа саморазправа. По-младите нападнали по-възрастните. Потърпевшите са варненци на 44 и на 50 години, съобщиха от полицията в деня на инцидента.

Според адвоката на двамата братя те са действали в условията на неизбежна самоотбрана в ситуация, която не е била предизвикана от тях.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама