„Лудогорец” спечели срещу „Локомотив” Пловдив

20:25, 01 мар 16 / Спорт 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Лудогорец" спечели шестата си поредна победа в А група. „Орлите” записаха успех с 2:0 срещу "Локомотив" (Пловдив) в Разград. Головете вкараха Марселиньо и Козмин Моци през първото полувреме.

Срещата беше първа за Илиан Илиев начело на пловдивчани. Двата отбора имаха куп добри положения, но направиха много пропуски.

"Локомотив" имаше добри минути в средата на първата част и беше близо до гола. След два поредни ъглови удара Александър Тунчев вкара, но преди това имаше сигнал за игра с ръка на съотборника му Мартин Райнов.

В следващата атака "Лудогорец" поведе. На границата на наказателното поле Марселиньо опита подаване, но след рикошет в тялото на играч на съперника топката остана в него. С хубав удар по земя той преодоля Ел Харуби за 1:0.

Секунди по-късно вратарят спаси изстрел на Клаудиу Кешеру отблизо. Мансур Гай от състава на гостите пропусна добра възможност да изравни в 28-ата минута, когато преодоля Владислав Стоянов, но от малък ъгъл не улучи топката. Малко след това играчът на "Локомотив" се контузи и беше сменен от новото попълнение Пауло Серджо.

Последният сгреши след ъглов удар в 43-ата минута, когато не успя да изчисти и отблизо Моци засече за 2:0.

След почивката и двата отбора имаха възожности за гол, но не постигнаха целта си. Емил Гъргоров и Димитър Велковски удариха греди, а за домакините Марселиньо и Кешеру записаха пропуски. Румънският нападател беше сменен с Джоди Лукоки в 83-ата минута и прояви недоволството си. Веднага след това и Светослав Дяков улучи греда при чисто положение.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама