16-годишна ученичка е новата "Мис Русе" (фотогалерия)

22:05, 01 мар 16 / Любопитно 25 747 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
16-годишната ученичка в Професионалната гимназия по икономика и управление Мира Симеонова бе коронясана като Мис Русе 2016 на тържествена церемония в Гранд хотел "Рига" вечерта на 1 март. Трета нейна подгласничка стана Елица Йорданова, втора - Никол Събева, а за първа подгласнична бе избрана Елвира Йорданова. 

Конкурсът се проведе в три кръга, като във всеки от тях кандидатките дефилираха в различно облекло, като се постараха да демонстрират финес и елегантност. Те се представиха пред журито и специалните гости на ресторанта в хотелския комплекс с къси рокли, бански костюми и официални тоалети.

Водещ бе Афродита Георгиева от град Шумен. Специален гост бе младата певица Моника Карагенова, а за доброто настроение на гостите се грижеше балет "Фламинго". В края бяха раздадени множество награди, като повече от половината участнички заслужиха специални призове от спонсорите. Короната предаде миналогодишната победителка в конкурса Клементина Начева. 

"Занимавам се основно с манекенство вече 4 години, и имах успехи като Мини мис Русе и Мини мис България, но в голямата категория до този момент не бях се явявала. Реших да опитам, и се оказа че имам късмет", сподели за Topnovini.bg новата мис Русе. Тя ще продължи да се занимава с манекенство, но ще съчетава тези си занимания с училище, където също се опитва да е толкова добра.

"Отделям почти цялото си време за учене и уроци, както и за ревюта и подобни конкурси", добави още Мира.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама