Трябва да спрем да бъдем привлекателни за мигрантите, смятат социолози

08:40, 04 мар 16 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трябва да се замислим кога ще спрат да идват - когато за тях стане лошо тук. Трябва да спрем да бъдем привлекателни за мигрантите - те трябва да чуят, че в страните, за които са тръгнали, бият и няма ядене. Това каза в ефира на Нова телевизия социологът Андрей Райчев.

„Не че ги хранят безплатно и има голи жени по улиците“, допълни той. По думите му  Дания платила за рекламна кампания в Бейрут, за да покаже колко е лошо там за мигранти.

Проф. Михаил Константинов го допълни, че „граници се пазят със сила, а в момента има нашествие на бежанци“.

„Това са престъпници, има законни начини за влизане в дадена държава, а те не госпазват значи са престъпници. Да се затварят граници сега е все едно крадецът да е в едната стая, а вие да затвряте вратата към другата“, обясни професорът. 

Според него бежанците, които идват по вода, трябва да бъдат спасени и върнати в страните си. 

„Може много да обичате някои хора, но ако те започнат да ви влизат в къщата, да ви се качват на леглото и да закачат жена ви - вие ще ги спрете и изгоните, няма да се държите като мухльовци, както се държат в момента германските мъже“, каза още той.

По думите му е „безумие“ да се изпраща българска армия по границата без оръжие, защото „има само една армия без оръжие на света и това е пленената армия“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама