Наеха частни детективи за издирването на Зорница от Шумен, и те не успяха да я открият

09:14, 04 мар 16 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Майката на изчезналата край река Луда Мара в Петрич шуменка Зорница Иванова е наела и частни детективи, които са започнали издирването, но резултати към този момент няма. Това съобщи самата тя и допълни.

"Отидоха до Гърция. Разговаряха и с църквата, но нищо", сподели още майката Марияна Иванова.

Предположението й е, че Зорница е получила психологически срив или си е изгубила паметта и да не помни коя е и от къде е. От февруари миналата година Марияна е изпратила десетки питания към прокуратурата и полицията, за да разбере докъде е стигнало разследването. Получила отговор от държавното обвинение, в което се твърди, че към този момент няма информация за извършено престъпление спрямо дъщеря й.

Отчаяната майка твърди, че от "Интерпол" са се включили в издирването много късно - 8 месеца след изчезването на детето й. Поискала разследването да се поеме от друго полицейско управление, но от РУП - Петрич й обяснили, че то може да се води само от тях, защото младата жена е изчезнала именно там. Изключва варианта дъщеря й да се е скрила от тежък конфликт с нея. Вярва, че Зорница е жива и скоро ще се върне.

Припомняме, че 30-годишната Зорница Иванова изчезна на 1 февруари миналата година. Тогава тя излязла да разходи кучето си край река Луда Мара, която минава Петрич и повече не се върнала. Предполага се, че тя е паднала в реката, тъй като тогава била изключително буйна заради валежите. Издирването започна още същия ден. 30-годишната шуменка обаче не бе открита въпреки усилията на пожарникари, полицаи, служители на "Гражданска защита" и доброволци, които обходиха цялото корито на Луда Мара.

Зорница и майка й са работили в Гърция, но миналата зима наели къща в Петрич, където изчаквали да дойде пролетта и отново да заминат. Двете посещавали и Евангелската църква в града.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама