18 км. общински пътища ще бъдат рехабилитирани в Лозница

10:34, 04 мар 16 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
18.87 км. общински пътища ще бъдат рехабилитирани на територията на община Лозница през тази година. Местната администрация вече е обявила обществена поръчка за изпълнител на ремонтните дейности, като крайният срок за завършване на строителните работи е 15 октомври. Реконструкцията ще се финансира от бюджета на общината. Прогнозната стойност за извършване на дейностите е 183 333 лв. без ДДС.

Предвижда се да бъдат ремонтирани пътищата Разград-п.к.Бели Лом/-Веселина Граница общ.(Лозница- Самуил)- Самуил; Разград-п.к.Тервел/ Бели Лом; Разград – п.к. Веселина/ - Каменар; Лозница и Мировец / - Крояч – Ловско; Лозница-Манастирци-Граница общ.(Лозница-Търговище); Чудомир-Мировец/-Лозница; Трапище-Разград/-Сейдол-Граница общ.(Лозница-Търговище) – Маково- Дралфа; Пороище – Студенец / - Градина.

Строително-монтажните работи включват фрезоване, изкърпване на дупки и деформации в настилката с плътна и неплътна асфалтобетонна смес, полагане на трошен камък за основи и банкети, полагане на нов износващ пласт, запълване на пукнатини и фуги с битумна паста, профилиране и стабилизиране на банкетите , почистване на храсти, почистване на окопите и водостоците и др.

Желаещите за участие в обществената поръчка могат да подават документи до 30 март.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама