Кърпят пътищата в Малко Търново и региона с 240 хил. лв.

15:26, 04 мар 16 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вижда се краят на мъките на шофьорите, които пътуват по разбитите пътища в община Малко Търново. Местната администрация вече търси изпълнители на ремонтните дейности.

От обявената преди два дни поръчка става ясно, че се отпускат общо 233 583.33 лв. без ДДС за кърпенето на пътища и улици на територията на странджанската община. От тях 12 500 лв. са за ремонтните дейности в град Малко Търново, а останалата сума е за пътищата между селата Звездец-Евренозово-Близнак, местност Босна-Звездец-Младежко, м. Босна-Визица-Бяла вода, м. Босна-Визица-Калово и Звездец-Малко Търново-Стоилово.

В град Малко Търново ще се извършват строителни работи по 14 улици с обща площ 500 кв.м. Това са „22-ри октомври“, „Княз Борис“, „Петко Напетов“, „Кирил и Методий“, „Шипка“, „Александър Стамболийски“, „Никола Вапцаров“, „Преображенско въстание“, „Малкотърновска комуна“, „Дунав“, „Георги Москов“, „Никола Попаянов“, „България“ и „Константин Петканов“.

Ремонтните дейности трябва да се извършат в срок до 120 дни за общинските пътища и до 40 дни в града.

Оферти или заявления за участие в поръчката се подават до 1 април тази година в Община Малко Търново. Ценовите предложения ще бъдат отворени три дни по-късно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама