Затварят за един час пункт "Кулата" заради учения

20:16, 04 мар 16 25 290 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Граничният пункт "Кулата - Промахон" ще бъде затворен за един час утре заради провеждането на съвместно военно учение "Граница 2016". През пункта няма да се пропускат никакви автомобили за времето от 11 до 12 часа. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

След това движението ще бъде възстановено. От вътрешното министерство се извиняват на шофьорите за причиненото неудобство. 

Учението ще започне в 11 часа и ще се проведе на територията на Гранично полицеско управление - Петрич. На него ще присъстват министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова, началникът на отбраната генерал-лейтенант Константин Попов, директорът на ГД „Гранична полиция“ главен комисар Антонио Ангелов, областният управител на Благоевград Бисер Михайлов и представители на местната власт. 

То цели координиране на съвместни действия между силите и средствата на МВР,  МО  и БЧК, както и поддържане на готовността за реакция в условия на евентуален засилен миграционен натиск и съобразно новоприетите изменения в Закона за отбраната и въоръжените сили.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама