Дават близо 380 хил.лв. за храненето на деца от социални центрове в Бургас

08:29, 05 мар 16 25 244 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Бургас е обявила обществена поръчка за приготвяне и доставка на храна за нуждите на деца от социални центрове в града. Това показва справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 373 000 лева без ДДС.

От описанието става ясно, че приготвянето и доставката на храна ще става по три обособени позиции: № 1 Център за обществена подкрепа, предоставящ услугата „Спешен прием” и услугата „Рехабилитация на деца с увреждания“; № 2 Дневен център за работа с деца на улицата; № 3 Центрове за настаняване от семеен тип за деца/младежи без увреждания № 1, 2, 3 и 4/ и центрове за настаняване от семеен тип за деца/младежи с увреждания № 1, 2, 3 и 4/.

Част от готовата храна ще се доставя пасирана, като количествата ще се определят съгласно предварителна заявка.

Важно условие е участниците да имат опит в изпълнението на подобни услуги и да са изпълнявали такива дейности през последните три години. Участникът трябва да приготвя храната в обект, който е регистриран по реда на чл. 12 от Закона за храните. Той също така трябва да е сертифициран по ISO 22000:2005 - Система за управление на безопасността на храните и по ISO 9001:2008 - Система за управление на качеството.

Участникът трябва да има собствен или нает транспорт, притежаващ разрешително за превоз на храни. Товарните автомобили трябва да имат издадено удостоверение за регистрация на транспортното средство от ОДБХ за превоз на хранителни продукти от животински суровини и храни от животински произход, странични животински продукти и продукти, получени от тях.

Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е 23 март тази година. Те ще бъдат отворени на следващия ден в заседателната зала на Община Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама