Фенове на френските автомобили от цялата страна си дадоха среща в Русе

16:34, 05 мар 16 / Любопитно 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Любители на френските автомобили от няколко града в България се събраха днес в Русе за честване на една година от създаването на местния French Crew.

За годишнината на клуба пристигнаха возила от Варна, Разград и от София. Тяхна първа спирка бе паркинга на "HomeMax", след което колоната се отправи по международното трасе на бул. "България" и паркинга на "Метро". 

Идеята за подобен клуб се е зародила, когато Ивайло Иванов, Добромир Цветков и Калоян Ялъмов съзнават общата си страст към френските автомобили и започват да намират все повече съмишленици в социалните мрежи.

"Започнахме да организираме сбирки веднъж месечно. Събираме се на различни места. Обсъждаме опита си и впечатленията си от различни френски марки и модели на автомобили. Коментираме новости, евентуални подобрения или проблеми, които имат някои с поддръжката на своите коли. Не правим състезания, гонки и дрифт демонстрации. Правим си фотосесии с автомобилите, които са по-скоро статични и само красят сбирките ни", споделиха пред Topnovini.bg тримата.

Към момента групата French Crew Ruse наброява около 120 членове. Тя поддържа добри отношения с "Пежо клуб България" и "Рено клуб България".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама