Най-романтичното дамско рали в Бургас започна с предложение за брак (снимки)

17:02, 05 мар 16 / Любопитно 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С много емоции и предложение за брак започна 20-то поредно дамско рали в Бургас, посветено на  международния празник на жената - 8 март. Имената на щастливата двойка са Петя Петрова и Динко Кашиков. Самата Петя бе една от състезателките, взели участие в надпреварата.

„Поне една седмица преди това планирах предложението. Исках да е изненада и така се получи“, сподели пред Topnovini.bg Динко.

След края на състезанието кметът Димитър Николов заяви, че Община Бургас ще поеме разходите по сватбата на двамата влюбени.

Стартът на дамското рали бе даден днес около обяд. Организатори за пореден път бяха легендарният бургаски състезател Стоян Апостолов и неговите дъщери Павлина и Гергана.

„В сравнение с миналата година, дамите, които изявиха желание да участват, бяха много повече и затова се наложи да ограничим бройката до 30, но в последния момент включихме още няколко дами, за да не ги огорчаваме предпразнично”, разказаха организаторите.

Адреналинът беше повишен, имаше много фенове от всички възрасти.

„Идеята ни е да допринесем за усмивката на дамите и да разчупим рамките, че жената е просто домакиня – да покажем, че може доста повече, включително и като шофиране – кондиция и бързина”, обясни Гергана Апостолова.

По правилник състезателките се надпреварваха по майсторско управление в два манша, като накрая се събра общият сбор време. Класовете в атрактивната надпревара са до 1200, 1400, 1600 и над 1600 кубика.

Първото място в генералното класиране зае Жасмина Георгиева. Втора стана Валерия Николова, а трета – Василена Бояджиева. Сред останалите отличени дами са също Соня Върбанова, Зорница Малешкова и Наташа Апостолова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама