„Шейховете” се наложиха над „Пирин” с 1:0

19:31, 05 мар 16 / Спорт 25 254 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Футболистите на  „Нефтохимик” се наложиха над  „Пирин” /Разлог/ с 1:0 и добавиха 3 ценни точки към актива си, съобщиха от пресслужбата на бургаския клуб.

„Доволен съм от победата, но не и от играта. Предполагам и хората по трибуните ще кажат същото. Въпреки че имаше напрежение и мачът беше важен, в крайна сметка футболът е игра и трябва да се наслаждаваме на играта, а не да се измъчваме. Трябваше да зарадваме хората и ние самите да извлечем по-голямо удоволствие от играта. Точките, които взехме, са важни, надявам се те да дадат самочувствие на момчетата. Със сигурност това не е потенциалът, който отборът има. Може би ранният гол ни успокои. Вместо да ни амбицира и да ни даде самочувствие, за да се възползваме от ситуацията, имаше обратен ефект. Предстои ни много работа”,  каза помощник-треньорът на „Нефтохимик” Димчо Ненов.

Срещата се реши още в 3-та минута след точен удар на Цветан Филипов. До края на полувремето на „шейховете“ им се наложи да отбият няколко атаки към своята врата.  В 37-та минута те имаха възможност да удвоят резултата, но пропуснаха. След изпълнение на пряк свободен удар на Цветан Филипов и разбъркване в наказателното поле, Илия Димитров стреля с глава, но топката попадна в ръцете на вратаря.

Действието през втората част на мача се развиваше главно в центъра на терена. Момчетата на Диян Петков пропуснаха възможност за гол в 75-та минута. След като Цветан Филипов центрира от корнер, Даниел Гаджев стреля към врата на Пирин, но не улучи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама