"Пирин" отстъпи на "Лудогорец" с 1:3

20:49, 05 мар 16 / Спорт 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Пирин" (Благоевград) отново не успя да спечели точка след като загуби незаслужено двубоя срещу "Лудогорец" (Разград). Футболната среща завърши с резултат 3:1.

Динамична игра с много възможности за пиринци. Така може да се определи днешния мач. Резултатът бе открит във втората минута, след като Младенов пое топката, а Моци си отбеляза автогол. Благоевградчани владееха положението в първото полувреме, но в 46-тата гостите изравниха. 

Последваха силни минути за Пирин, като удари на Сандански и Генов бяха избити от защитници, а при един удар остана и съмнение за игра с ръка в наказателното поле. В 17-та минута Керчев бе за гонене, след като сглупи и фаулира Генов, който се откъсваше сам срещу вратаря. Съдията Тодоров обаче не посмя да го изгони, а показа само жълт картон.

Само за 10 минути лудогорци успяха да матират защитата на "Пирин" на два пъти. В 63-тата минута Кешеру отбеляза попадение във вратата на домакините, а седем минути по-късно същото направи и Кафу. "Орлетата" натиснаха, но не успяха да стигнат до голови положения. Вместо това реферът даде още няколко картона, което изнерви футболистите и феновете на "Пирин". В края на срещата зелените останаха с един по-малко след като Сандев получи червен картон и бе изваден от играта. 

Следващата седмица благоевградчани излизат срещу "Левски" на "Герена". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама