Наджи Шенсой: Можем да играем 11 срещу 11, но как да играем 11 срещу 17

21:39, 05 мар 16 / Спорт 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Можем да играем 11 срещу 17, но как да играем 11 срещу 17?". Този реторичен въпрос зададе старши треньорът на "Пирин" (Благоевград) Наджи Шенсой на пресконференцията след мача с "Лудогорец".

Той допълни, че е бил предупреден, че Станислав Тодоров е съдия на отбора от Разград, но не повярвал. По думите му, двете полувремена са били тотално различни. 

"Тотално ги надиграхме технически. Нямаха голови положения. Цяла седмица тренирахме как ще изненадаме "Лудогорец", но ето критични моменти. Шестима съдии. 17 срещу 11 как да играеш", коментира наставникът на "орлетата". 

По думите му, втория критичен момент е в 45-тата минута, 

"Ако играхме 11 на 11 щеше да спечелим и мача и точка. Не вярвам някой друг отбор да може да играе така в първото полувреме освен ние. Доказахме и там като им взехме точка, и тук. "Лудогорец" е силен отбор, но защо му трябват съдии да ни вземат точки", запита старши треньорът на "Пирин" (Благоевград). Той е категоричен, че когато футболистите на отбора са уверени в себе си може да печели точки не само от "Левски", а от всеки друг тим.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама