Информационна среща за внедряване и разработване на иновации

07:46, 08 мар 16 25 256 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Екипът на Областния информационен център в Добрич ще представи процедурите "Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията" и „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия“, финансирани по Оперативна програма "Иновации и конкурентноспособност" 2014-2020.

Срещата е с начален час 10 часа и ще се проведе в сградата на ОИЦ, в залата на втория етаж.

По време на информационното събитие експертите ще запознаят представителите на местния бизнес с целите на двете процедури, основните им параметри, допустими кандидати, допустими проекти, които ще могат да получат финансиране, допустими дейности и разходи. Присъстващите ще бъдат запознати и с начина на кандидатстване, етапа на оценка и договаряне.

Двете процедури имат за цел предоставяне на фокусирана подкрепа за българските предприятия за повишаване на иновационната дейност в тематичните области на Иновационна стратегия за интелигентна специализация (ИСИС), като изпълнението на проектите, подкрепени по процедурата, следва да водят до пазарна реализация на продукт (стока или услуга) или внедряване на процес в приоритетните направления на тематичните области на ИСИС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама