Изложба на ръчно изплетени цветя и бижута радва клиентите на НАП в Разград

12:52, 08 мар 16 25 630 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Майсторката на художествено плетиво Цвети Терзиева подреди поредната си изложба във фоайето на НАП-Разград. Тя е по повод Международния ден на жената – осми март и е под наслов „Цветна нежност”.

Изложбата бе официално представена  от директора на приходната агенция Цанка Тъмнишка. Тя пожела на всички жени и на клиентите на данъчната институция много настроение и нежност към любимите си хора. Тъмнишка сподели, че има идея след време да направят съвместна изложба с Цвети, в която да бъдат включени и нейни изделия.

Изложбата „Цветна нежност” ще остане в сградата на НАП-Разград до края на месеца. Тя представя предимно ръчно плетени цветя – рози, карамфили. Изложени са също разнообразни модели от плетени пръстени, гривни, колиета, обици, брошки. Посетителите могат да видят и ръчно направени кукли от кратуни.

Красивите изделия са изработени от естествени и изкуствени материали и с много муза, каза Терзиева. Тя отбеляза, че плетените цветя и ръчно изработените бижута са чудесен подарък за всяка дама. Всеки, който иска да зарадва свой близък с подобен подарък може да се свърже с Цвети или да заповяда в нейното ателие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама