Холандска авиокомпания търси стюардеси в Бургас

13:01, 08 мар 16 25 610 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Германска фирма за подбор на персонала търси стюарди и стюардеси в Бургас за чужда авиокомпания. Става дума за работа в нискотарифна  холандска авиокомпания с 50-годишна история, която е базирана в Мюнхен и изпълнява полети до Майорка и обратно. Първоначалният трудов договор с компанията е за 18 месеца, с дългосрочни перспективи. Интервютата за работа се провеждат днес в бургаския център за кариерно развитие. Изискването за кандидатите е да знаят английски език.

Освен стюардеси се търсят още и електротехници, механици на камиони, товарачи на багаж за летище, оператори в кол център и др.

Първото и задължително условие за кандидатите за работа в Германия е ползването на немски език поне на разговорно ниво, уточниха от немската фирма за набиране на персонал към Агенцията по заетостта. Ограничения във възрастта няма. Предимство е да имат опит по специалността, за която се явяват на интервю, както и да разполагат със сертификати за професионална квалификация. Заплащането на специалистите варира според професията и се определя на базата на колективни договори.

Всяка година има различно търсене на специалисти, разказа Стела Минчева-Аладжов от немската фирма за подбор на персонала. Тази година най-много се търсят работещи в кол-център, стюарди и стюардеси. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама