Подготвителен курс за IELTS стартира във Велико Търново

14:30, 08 мар 16 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вече може да се подготвите за IELTS - най-популярния изпит по английски език, във вашия град. Тестът IELTS е официален приемен изпит в институциите на цяла Европа, Австралия, Нова Зеландия, Канада и САЩ, като в същото време служи и за официален приемен сертификат за кандидатстване за работа в чужбина. Над 9000 различни образователни и професионални институции приемат IELTS резултатите като доказателство за нивото на владеене на аглийски език.

Подготвителните курсове по IELTS, които Orange BG провежда във Велико Търново, са разработени от Британски съвет България – световният експерт по английски език. В удобни часове и в малки групи, ще получите подготовка за постигане на максимален резултат и знания за цял живот.

Първата стартова дата за тази година е 12 март 2016г. Курсът ще се провежда всяка събота по 4 часа в продължние на 5 седмици. Мястото на провеждане на курса е офисът на Orange BG на адрес: ул. Христо Ботев 6, град Велико Търново. Курсът е подходящ както за кандидат-студенти, така и за кандидатсващи за работа в чужбина.

Регистрирайте се за курса на 062/60 17 25 или чрез кратка регистрация! Следете за следващите стартови дати за курса на orange.bg или на фейсбук страницата ни facebook.com/OrangeEducation.

В Orange BG може да запазите и безплатна консултация за образование в чужбина, както и да отправите запитване за изгодна езикова ваканция в чужбина.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама