Красавица от Девня стана Мис Лимбург, мисли да става полицай

21:14, 08 мар 16 / Любопитно 25 509 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Студентката по право от Девня, Йорданка Донева, която от години живее с майка си в Белгия стана първа на състезанието по красота Мис Лимбург Интернационал, което се проведе преди дни в Хаселт.

Девойката разби конкуренцията със славянската си изтънченост, с нежна походка и интелект, което бе оценено от журито. Мис Лимбург, всъщност е едно обикновено момиче на 20 години, което посвети изцяло победата си на своята майка - Тонка. 

„Дължа всичко на нея, много я обичам, тя ме отгледа и изучи“, каза Йорданка, часове след като грабна короната.

В момента, девненката следва право в Хаселт и заляга над лекциите, като мечтата й е да се реализира, като разследващ полицай.

Все още не е решила дали би облякла белгийската униформа или ще се върне у нас, за да се включи в системата на МВР, но така или иначе времето е пред нея.

Дани, както я наричат приятелите й, сподели още, че именно благодарение на българската публика е успяла да се справи блестящо и да покаже на Европа, че всъщност сънародниците ни са задружни, стига да има кауза около, която да се обединят.

„Приятелите ми бяха до мен през цялото време, аплодираха ме, а след финала празнувахме заедно победата“, каза още Мис Лимбург.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама