Без оставки и уволнения в треньорския щаб на ОФК Спартак-Плевен

07:35, 09 мар 16 / Спорт 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Оставки и уволнения в треньорския щаб на Общински футболен клуб Спартак – Плевен няма да има. Това стана ясно след среща на спонсора Иван Динов с треньорите Роберт Петров, Диян Дончев и Ботьо Ботев.

Припомняме, че преди ден старши – треньорът Роберт Петров обяви пред журналисти, че подава оставка заради поредица от неуредици в клуба и невъзможност за осъществяване на нормална дейност.

На срещата със спонсора Динов бяха обсъдени слабото представяне на отбора във Втора лига и конкретно трагичната загуба от втория тим на Лудогорец в Разград.

В присъствието на футболистите и треньорите, Динов заяви, че Петров ще продължи да води отбора. Не е разглеждана друга кандидатура за привличането на нов старши треньор, защото въобще не е обсъждана смяната на настоящият наставник.

Спонсорът на клуба обърна сериозно внимание на затягането на дисциплината. Санкции не са налагани. От своя страна футболистите признаха грешките си и дадоха дума, че в първият си домакински мач на12 март срещу Литекс, феновете ще видят възроден Спартак. В клуба всичко е финансово изрядно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама