Каролев за екопротестите: 15 партийно свързани човека разиграват цялата държава

08:08, 09 мар 16 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Група от около 15 човека партийно свързани разиграват цялата държава. Има документ за критерии за развитие на туризма, където ясно пише, че трябва да се утрои туристическият поток в България. 

Това коментира по Нова телевизия икономистът Владимир Каролев по темата с екопротестите. В спор за пореден път заедно се включи и екоактивистът Тома Белев.

"Не искам засторяване в Банско. Повече няма да се показвам по телевизията, за да говоря по тази тема. Витоша оспорва легитимността ви. Белев, вие сте гениален лъжец и уникален глупак. Публично го казвам. Няма разрешение за строителство на нито една писта. В понеделник 4 министри, 5 депутати, казаха, че няма никакви нарушения на законите. Гледах го на живо", обясни Каролев.

От своя страна Тома Белев посочи, че няма никакъв проблем да има повече писти, само да не са в защитените територии. "Г-н Каролев, кого представлявате?", запита Белев. Каролев категорично отговори, че представлява себе си.

Белев пък посочи, че представлява организация и продължи: "Г-н Каролев, прочетете закона. Планът за управление препоръчва да се подновят всички лифтове, които съществуват. Научете се като идвате да коментирате въпроса". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама