Нашествие на братята Иглесиас на българска сцена през май в София

10:17, 09 мар 16 25 245 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Броени дни след концерта на по-малкия си брат Енрике, за първи път Хулио Иглесиас - младши ще изнесе самостоятелен концерт в България. Той ще доведе със себе си и венецуелския изпълнител Маноло Алайето.

Феновете на латино музиката ще могат да чуят двамата талантливи изпълнители на 28 май 2016 г. в зала Универсиада. Горещото латино парти е организирано от Жокер Медиа, като зрителите ще могат да танцуват в залата.

Маноло Алайето е роден в САЩ, но е израсъл във Венецуела. Още от най-ранното си детство той проявява интерес към пианото. Музиката се превръща в хоби и в начин на изразяване. Юношеските му години минават във военно училище в САЩ. След завършване му една голяма любов става повод той да се премести да живее във Вашингтон, окръг Колумбия. Маноло сменя няколко факултета в няколко университета, търсейки своето призвание. Шансът го довежда в Маями и той завършва висшето си образование със специалност музика. През годините участва в множество конкурси и става любимец на публиката.

Хулио Иглесиас – младши записва първия си албум на 26 г. Певецът с екзотична външност споделя, че е щастлив, че може да се занимава с това, което му харесва най-много. В ранната му младост различни видове спорт са го изкушавали да стане професионален спортист и се е занимавал с футбол също като баща си.

В едно свое интервю той споделя , че се е колебаел между това да стане пожарникар, футболист, професионален тенисист, но в крайна сметка избира музиката, защото в нея намира най-голяма възможност да споделя това, което чувства.

На българска сцена почитателите на латино музиката ще могат да чуят атрактивни кавъри на добре познати парчета, както и авторски песни на двамата изпълнители.

 

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама