Доган ще прецени дали преча на авторитета на ДПС, заяви Илия Илиев

08:11, 10 мар 16 / Политика 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Доган трябва да прецени дали преча на авторитета на ДПС. Не сме разговаряли по тази тема. Не мисля, че трябва да се стигне до там, че да напусна. Тези 3 млн. лева са едни неясни, объркани и нелогични материали. Не мога да направя връзка за какво става въпрос. Уважих професионалното искане на главния прокурор. Не приемам лично нещата и ще окажа пълно съдействие. 

Това коментира по бТВ депутатът от ДПС Илия Илиев, на когото преди дни главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета. В хода на разследването са събрани доказателства за това, чe Илиев е съучастник в извършване на длъжностно присвояване в особено големи размери.

"Политиците не трябва да се крият зад имунитет, лоби или нещо подобно. Ако главният прокурор е прочел материалите на прокуратурата, няма как да твърди подобни неща, защото няма фактология. Имунитетът на много депутати се е искал и мисля, че това не е кой знае какво", обясни Илиев. 

"Кой може да източи пари от някъде, звучи нелепо. Идвам от бизнеса преди да се занимавам с политика", добави той. 

"Мислите ли, че като общински съветник от ГЕРБ мога да си храня семейството с 410 лв? Аз идвам от бизнеса, това е съвсем нормално. Това няма да ни уплаши и никога няма да спра да работя", допълни депутатът от ДПС. 

Той посочи, че не мисли, че ще влезе в затова, но в крайна сметка там също са хора и не се плаши от това. 

"Чета езотерика, духовна литература и Библията. Чувствам се добре и тази литература ми действа добре. Духовното ще ни спаси, то може да ни обедини", каза още той. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама