Хванаха двама пияни шофьори в Русенско в нощта на празника на жената

12:34, 10 мар 16 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 8 март, около 23:35 часа, в Бяла, на бул. Стефан Стамболов, екип на полицията е спрял за проверка лек автомобил "Форд Ескорт", управляван от А.И. на 34 г. от село Босилковци, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе.

Водачът е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол и са му измерени 1,59 на хиляда. Служителите на реда са му съставили акт и са му връчили талон за медицинско изследване. При извършения анализ на дадената от него кръвна проба са му установени 2.07 промила алкохол. По случая е образувано бързо производство.

Друг водач, който е употребил алкохол преди да седне зад волана, са установили полицаи в село Хотанца. На 8 март ,около 23:30 часа, екип на Пътна полиция е бил изпратен в село Хотанца за съдействие на колегите си от Второ РУ.

Униформените са били спрели лек автомобил "Крайслер Неон" с русенска регистрация и водач Н.К. на 36 г., който при извършена проверка за алкохол с техническо средство е дал положителна проба.

Измерена му е концентрация - 1,66 на хиляда. Съставен му е акт за установяване на административно нарушение и му е връчен талон за медицинско изследване. Водачът не е дал кръвна проба. По случая срещу него е образувано бързо производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама