Бургаският бабаит Горан Горанов нападна надзирател в затвора

14:04, 10 мар 16 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Известният бургаски бандит Горан Горанов отново се прояви. Този път той е нападнал надзирател в местния затвор. Това съобщи за Topnovini.bg директорът на затвора Бранимир Мангъров. По неговите думи, се е наложило служителите да вземат мерки, за да успокоят разбеснелия се наркоман. 

„Чувам, че се пише за това, че е убит, но няма нищо такова. По-рано днес е буйствал в коридора и е нападнал служител. Самият служител не е зверски пребит, каквито слухове се носят“, разказа Бранимир Мангъров и добави, че за момента няма повече информация.

Това не е първото провинение на бившия бодигард. Преди около десетина дни Горанов преби двама свещеници от католическата църква в града. Тогава пострадалите бяха откарани в „Шокова зала“ при МБАЛ-Бургас.  Около два дни след това те изпратиха писмо до медиите, в което обявиха, че не се чувстват защитени и обмислят затварянето на храма. Във връзка с побоя над двамата свещенослужители, срещу Горан Горанов е образувано бързо полицейско производство. Повдигнато му е обвинение за причиняване на лека телесна повреда на повече от едно лица по хулигански подбуди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама