Маскирани от Харманли пребиха шофьор на ТИР

14:42, 10 мар 16 25 461 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж от Харманли заедно с трима непълнолетни са заподозряни и задържани за извършен грабеж. Тази сутрин в 3,10 часа в РПУ Харманли е получен сигнал на спешния телефон за нападението.

50-годишен водач от град Белослав на товарен автомобил Даф, пътувал заедно с 43-годишна спътничка от Димитровград в посока от Харманли към Турция. Те обяснили пред разследващите, че в близост до село Бисер, на пътя били поставени отсечени дървета от канавка до канавка.

В момента, в който водачът слязъл от камиона да разчисти платното, бил нападнат от четирима души с маски на главите. Те му нанесли удари по тялото и в областта на главата и му поискали парите.

В суматохата, спътницата на водача се развикала, че ще извика полиция. Тогава нападателите побягнали в неизвестна посока.

В хода на разследването, харманлийските криминалисти са установили и задържали в постъпите към квартал „Маламар дере” в Харманли тримата младежи на 16 години и 18-годишен харманлиец, двама от тях познайници на полицията. Задържаните признали за деянието си пред разследващите, в единият е намерена използваната от него маска.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама