Обучават безплатно в Пловдив как се прави успешен бизнес с Китай

15:03, 10 мар 16 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Специализирано обучение-семинар на тема „Как да правим успешен бизнес с Китай? Ще се проведе в Пловдив на 14 март. Желаещите ще получат практически съвети и възможности за ефективно сътрудничество между двете страни.

Организатор на обучението е Българо-китайската търговско-промишлена палата в партньорство с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Българските работодателски организации, Българо-китайската асоциация за бизнес развитие, Българска инвестиционно-строителна асоциация  и Българска национална асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика.

Участието в обучението е безплатно. Целта на семинара е запознаването на българския бизнес със специфичните особености на китайския пазар, възможностите за установяване на ефективни форми на сътрудничество между китайски и български фирми, сертифициране и регистриране на търговски марки в Китай, навлизане и позициониране на китайския пазар, практически съвети и добри практики, привличане на китайски инвеститори и др.

Лекторите на семинара са експерти с опит в правенето на бизнес с китайски партньори и навлизане и утвърждаване на китайския пазар.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама