И по интернет ще се плащат данъците в Камено

15:31, 10 мар 16 25 306 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Онлайн плащане на местните данъци и такси ще бъде въведено в Община Камено, съобщиха от там. Новата система, която ще облекчи гражданите, е благодарение на "Информационно обслужване". По този начин жителите на общината вече ще могат да заплащат дължимите си налози не само по касов път, но и чрез сайта на Общината, портала на НАП, Български пощи и E-Pay. Данъчната кампания за 2016 г. вече започна, напомниха от администрацията.

"Със системата ще се работи бързо и лесно, информацията се обработва веднага, а това от своя страна е удобство и за гражданите. Вече няма да им се налага да стоят по опашки, ще могат също така да плащат както от чужбина, така от други градове на страната", коментира кметът Жельо Вардунски.

Той уточни, че Община Камено е предвидила и поощрения за най-съвестните си данъкоплатци. Първите, които платят налозите си за тази година до края на кампанията, която приключва на 30 април 2016 г., ще участват в томбола на администрацията с различни награди.

"Информационно обслужване" е внедрило новия софтуер, с който вече работи и Община Камено, за администриране на местните данъци и такси вече в 220 български общини.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама