С турнир по стрелба полицията в Бургас отбеляза 3-ти март

17:31, 10 мар 16 / Спорт 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С традиционен турнир по стрелба с пистолет полицаи от цялата страна почетоха националния празник трети март. „Мероприятието е под егидата на кмета на Община Бургас, който за поредна година създава условия за пребиваването на служители от цялата страна тук и всичко, което е необходимо, за да прекарат ползотворно времето си в Бургас, като си проверят уменията и премерят сили, както и да ползват добро стрелбище – с добра осветеност и вентилация“, обясни експертът по стрелба Емил Велев – главен инструктор в центъра за бойна подготовка и спорт към Академията на МВР.

Тържественото откриване на турнира стана пред сградата на Областната дирекция на МВР в Бургас с реч на зам.-кмета д-р Лорис Мануелян, шефа на бургаската полиция Калоян Калоянов, говорителя на ОД на МВР Бургас Цветелина Рандева и други.

В днешния турнир „Освобождение“ се включиха 21 отбора от различни полицейски структури и дирекции в цялата страна. При жените първи се класираха служителките от Варна, втори са от Академията на МВР в София и на трето място – от Столична дирекция на МВР. При мъжете с най-точен мерник се оказаха габровци, втори – варненци, а трети – полицаите от Областна дирекция Стара Загора. В комплексното класиране първи са от Областна дирекция Варна, втори – ОД Пазарджик и трети – ОД Стара Загора. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама