Обилните дъждове активизираха няколко свлачища в Кресненското дефиле

21:00, 10 мар 16 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обилните дъждове, които се изляха в Югозападна България, активизираха няколко свлачища на територията на Кресненското дефиле. Това съобщи за Topnovini.bg говорителят на полицията в Благоевград Йорданка Шаркова.

Тя призова шофьорите, които пътуват в дефилето да бъдат изключително внимателни и да карат със съобразена скорост. В региона продължава да вали силен дъжд, което затруднява пътуването и може да създаде предпоставки за пътни произшествия. Асфалтовите настилки са мокри и хлъзгави. 

Както вече ви информирахме, три пътни инцидента станаха днес в ранния следобед. Първият е регистриран малко преди 14 часа на пътя Гоце Делчев - Драма край разклона за село Мусомища. 

ТИР и два леки автомобила са се ударили край Симитли. Верижният сблъсък е станал днес около 15.10 часа на пътя между града и село Градево. 

По първоначална информация при инцидента няма тежко пострадали хора. Движението в района на пътното произшествие е спряно докато автомобилите не бъдат преместени от пътното платно.

Минути по-рано в района на полигона преди Благоевград стана още едно тежко пътно-транспортно произшествие. Три леки автомобила се удариха челно. При пътните произшествия няма сериозно пострадали.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама