Даниел Вълчев: ДСБ да кажат остават ли в Реформаторския блок

14:18, 12 мар 16 / Политика 25 421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Очаквам на предстоящия си висш форум ПП „Демократи за силна България“ ясно и еднозначно да кажат остават ли в Реформаторския блок. Ние бихме искали да останат, но ако ще се прави отделен проект, за какъвто Радан Кънев говори, няма да можем да работим заедно за президентските избори.“

Това заяви във Варна членът на Изпълнителния съвет на Реформаторския блок Даниел Вълчев, визирайки насроченото за утре заседание на върховния орган на ДСБ – Националното събрание. По думите му и „Движение България на гражданите“, и блокът като цяло се надяват до президентските избори да разширят електоралната си тежест. Той бе категоричен, че Реформаторският блок трябва да излезе с единна кандидатура, тя обаче още не е избистрена заради недостига на доверие между партньорите.

Заедно с народния представител и зам.-председател на „Движение България на гражданите" Настимир Ананиев Вълчев присъства на учредяването на  младежка структура на партията във Варна. В учредителното събрание се включили около 60 души. Заявленията били повече, но част от желаещите не успели да присъстват, тъй като денят е работен, обясни председателят на Младежкото ДБГ Стефан Марков.

Младежката структура във Варна ще се ръководи временно от Антон Иванов, а след около 6 месеца ще бъдат проведени избори за ръководство. ДБГ вече има младежки структури в Кюстендил, Стара Загора, Бургас, Добрич, предстои учредяване и в София.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама