Правят основен ремонт на пътя Разград-Търговище

15:06, 12 мар 16 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През тази година е предвиден основен ремонт и рехабилитация на пътя Разград -Търговище. Това обяви народният представител Михаил Тодоров в профила си във Фейсбук след среща с директора на Областното пътно управление в Разград инж. Людмил Янев.

Поводът за инициираната от депутата среща е бил състоянието на пътната мрежа в областта, както и какви са предвидените пътно-ремонтни дейности през настоящата 2016 година за региона.

Инж. Янев е заявил, че средствата за осъществяването на ремонта на пътя Разград - Търговище са по Оперативна програма региони в растеж, съфинансиран и със средства от държавния бюджет.

Със средства по същата европейска програма региони в растеж, ще бъде направен основен ремонт и рехабилитация и на пътя Русе-Тетово-Кубрат, е казал още директорът на ОПУ. Той е отбелязал, че най-належащите за ремонт пътни участъци на територията на областта са тези между Разград и Търговище, Разград и Попово, както и пътят между с. Самуил и гр. Исперих.

Инж. Янев е уверил народния представител, че е запознат със състоянието на пътищата на територията на Разградска област и казал, че през месец април са предвидени кърпежи и ремонти на пътищата, защото едва тогава ще са подходящи атмосферните условия, необходими за качественото им извършване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама