Пак опашка и еуфория за автограф и снимка с Емил Конрад в София

15:33, 12 мар 16 / Любопитно 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Повече от 100 деца от различни възрасти се наредиха на опашка, за да получат автограф и снимка със своя идол Емил Конрад, предаде репортер на София Topnovini.bg. Еуфорията е заради наскоро излязлата от печат втора книга на влогъра със заглавие "Хаштаг Сподели".

Опашката от малчугани продължава и сега да запълва тротара на бул. „Цар Освободител“, а няколко униформени следят за сигурността на децата и придружаващите ги родители. Емил Конрад за втори път предизвиква небивал интерес за български автор. Когато първата му книга излезе на пазара, стотици се редяха с часове, за да си закупят изданието и да получат автограф. Тя беше най-продаваното издание за 2015 г. у нас.

Вътре в книжарницата Конрад не отказа на нито едно дете снимка и автограф, а пропускът става със строг контрол от служителите. Допускат се само по няколко подрастващи, а авторът на „Хаштаг Сподели“ обръща на всеки един от своите почитатели подобаващо внимание.

За София Topnovini.bg директорът в „Егмонт България“, които издават книгата, Нина Дерменджиева разказа, че следващото много важно събитие на Емил Конрад ще бъде в НДК. На 1 октомври влогърът ще има представление, което всъщност ще бъде Stand up комедия "Изкуството да бъдеш мързелив". Той пак ще забавлява почитателите си, но на живо, на сцената, вместо чрез множеството други канали за комуникация с тях, които използва. Билетите за събитието  вече са в продажба. От 18 март пък започва националното турне на Емил Конрад.

По думите на Дерменджиева ключът към успеха на Емил Конрад се крие в това, че той общува на езика на младото поколение. Тя също така обяви, че със съдействието на Конрад издателство „Егмонт“ обявява конкурс за стипендия в бакалавърска степен на обучение. Наградата ще бъде за млади хора, които тази година ще кандидатстват и ще бъдат приети в специалности, свързани с изкуство в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама