Вандали счупиха стъкло на колата на журналист в Каварна

17:03, 12 мар 16 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вандали потрошиха личния автомобил на кореспондента на OFFNews в Каварна Димитър Генчев миналата нощ. От колата не е откраднато нищо, разбито e задното стъкло, съобщава изданието.

„Така. Стигнаха до там, че тази нощ ми счупиха задното стъкло на колата. Това не е страшното, колата си има пълно каско. Страшното е, че е чупено демонстративно, нищо не е откраднато. Сега чакам полицията, защото това е престъпление. От там нататък ще се погрижа цяла България да разбере. Да посягаш, на който и да е журналист, не е шега работа. Гарантирам!!!”, написа във Фейсбук Генчев.

„Няма как това да е на лична основа. Аз и съпругата ми живеем в Каварна едва от 3 месеца. Познаваме само комшиите и още няколко човека тук. Не ходим по кръчми. С никого не сме се карали. Няколко пъти получавах вербални заплахи за това, което пиша", коментира Генчев  пред OFFNews.

През септември 2007 г. в Каварна два автомобила, с които пътуваше екипът на “Открито” по БНТ и водещата Валя Ахчиева, осъмнаха с надупчени с шило гуми.  Хората на “Открито” бяха в района във връзка с разследване на далавери в община Шабла. Тъй като в крайграничния български град нямало хотел, Ахчиева и екипът й отседнали в хотел в Каварна. Намерили сутринта автомобилите на решето. Имало по над 15 удара във всяка гума.

Тогава телевизионерката сподели, че смята, че инцидентът е свързан с разследването, което са водили по сигнал за начина на разпореждане на община Шабла с 3500 декара земя край морето и със 700 000 лева държавни и общински пари, отпуснати за пострадали от наводненията мостове.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама