Трима издирвани и джип са задържани след полицейска операция в Пловдив

18:12, 12 мар 16 25 245 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
339 души и 277 моторни превозни средства са проверени през изминалото денонощия при продължаващата специализирана полицейска операция в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Пловдив. В хода на спецакцията са установени обявени за издирване трима души и джип „Ланд Ровър”. Други трима са били неправоспособни водачи, а мъж е бил задържан с наркотици. Съставени са общо 43 акта по Закона за движение по пътищата и Закона за български лични документи. Издадени са 115 фишове за глоби, като в 41 от случаите нарушенията са засечени с помощта на мобилни устройства за заснемане на превшаване на скоростта.

Специализираните полицейски проверки на територията на Пловдив във връзка с плана за противодействие на престъпленията и следване на принципа за нулева толерантност към противообществените прояви и арогантното поведение на пътя продължават.

В действията участват служители от Охранителна и Пътна полиция, сектор „Специализирани полицейски сили” и Зоналното жандармерийско звено в града. На територията на Пловдив пунктовете за проверка са съобразени с инфраструктурата и са изградени на места, които не пречат на движението по пътната мрежа, като се променят съобразно оперативната обстановка. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама