Община Разград ще отбележи Световния ден на социалната работа

07:06, 14 мар 16 25 265 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 15 март община Разград съвместно с всички социални услуги ще отбележи за пръв път Световния ден на социалната работа, съобщиха от местната управа. Първата инициатива ще бъде откриването на фото-презентация, посветена на социалната работа. Тя ще бъде експонирана на 11 етаж в сградата на общината от 10 часа, а с част от нея гражданите ще могат да се запознаят във фоайето на сградата на община Разград до 18 март. Изложбата ще включва презентация и фотографии, отразяващи същността и дейността на специализираните институции и социалните услуги, предоставяни в общността.

След откриването на фото-презентацията ще бъдат представени всички социални услуги, функциониращи на територията на община Разград, а също ще бъде връчено на Полина Иванова отличието „Почетен знак за принос към развитието на социалните услуги в Разград”, с което бе удостоена с решение на Общински съвет Разград.

 От 11 часа в зала 308 на общинска администрация ще започне кръгла маса по проблемите на социалната работа. В нея ще участва кметът на Разград д-р Валентин Василев, представители на общинска администрация и ръководители на социални услуги на територията на общината.

От 15 до 18 март са обявени за Дни на отворените врати за посещения на граждани в социалните услуги, ще са възможни срещи със социалните работници и специалистите с цел – запознаване с условията и реда за ползване на услуги и възможностите за социална подкрепа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама