Медицински колеж-Плевен организира концерт по повод Световния ден на социалната работа

07:15, 14 мар 16 / Култура 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Традиционният концерт „Заедно ще сбъднем мечтите си“, който е посветен на Световния ден на социалната работа, ще се проведе от 17:00 часа на 15 март (вторник) в зала „Катя Попова“. Това съобщиха от пресцентъра на Медицински университет – Плевен с уточнението, че културната инициатива е организирана чрез съвместните усилия на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен и Община Плевен.

Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от гр. Плевен и Област Плевен: Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост – Плевен; Дом за деца, лишени от родителска грижа “Детелина” – Плевен; Дневен център за възрастни с увреждания – Плевен; Помощно училище “П. Р. Славейков” – Плевен; Център за настаняване от семеен тип по проект: „Предоставяне на социални услуги в общността – 6 ЦНСТ за деца и младежи, изведени от специализирани институции – Плевен“; Център за настаняване от семеен тип  „Приятели“ – Плевен; Център за социална рехабилитация и интеграция – Плевен; Дом за деца, лишени от родителска грижа “Младен Антонов” – с. Тотлебен, община Пордим.

Талантливите ученици от IIIа клас на Основно училище „Единство“ – Плевен с много любов и съпричастност са изработили рисунки, които ще поднесат на участниците в концерта.

Специален поздрав по случай професионалния празник за всички социални работници ще бъдат прекрасните изпълнения на Карина Георгиева, Калинка Рачева и Румен Марков.

За студентите и преподавателите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен ще бъде истинско удоволствие да присъствате на концерта и заедно да отпразнуваме Световния ден на социалната работа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама