Пловдивски фирми се запознават с особеностите на китайския пазар

09:13, 14 мар 16 25 232 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Представители на пловдивския бизнес ще се запознаят с особеностите на китайския пазар на специализирано обучение-семинар на тема "Как да правим успешен бизнес с Китай? Практически съвети и възможности за ефективно сътрудничество".

Форумът е безплатен и ще се проведе днес от 13.30 до 17 часа в Пловдив, Камара на строителите, комплекс "Хеброс", (бул. "Марица" 154, секция А, ет. 3).

Организатор на обучението е Българо-китайската търговско-промишлена палата (БКТПП) в партньорство с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), Българските работодателски организации, Българо-китайската асоциация за бизнес развитие (БКАБР), Българска инвестиционно-строителна асоциация (БИСА) и Българска национална асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика (БНАЕМПК).

На семинара ще бъдат представени възможностите за установяване на ефективни форми на сътрудничество между китайски и български фирми, сертифициране и регистриране на търговски марки в Китай, навлизане и позициониране на китайския пазар, практически съвети и добри практики, привличане на китайски инвеститори и др.

Лекторите на семинара - Кръстьо Белев от Българо-китайската асоциация за бизнес развитие и Лъчезар Динев, председател на БКТПП, са експерти с опит в правенето на бизнес с китайски партньори и навлизане и утвърждаване на китайския пазар.

Участието става след попълване на регистрационна форма, която може да се изтегли от сайта на Българо-китайската асоциация за бизнес развитие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама