Кметът на Стара Загора е от най-перспективните политици

09:28, 14 мар 16 / Политика 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Живко Тодоров е един от най-перспективните политици в нашата партия. Тук се усещат реалните резултати от реално свършената работа”, заяви в Стара Загора Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ.

На работна среща с кметове, общински съветници и активисти на паритята, Цветанов анализира резултатите в местната власт.

„Безапелационният победител е кметът на Стара Загора Живко Тодоров, редом с кметовете на София и Бургас. Благодаря на старозагорци и структурите на ГЕРБ, че Живко Тодоров спечели категорична победа още през 2011 г.“, подчерта Цветанов. „След един труден мандат на ГЕРБ, при управлението на проф. Светлин Танчев от 2007 до 2011 г. това бе изключително важно. Още тогава решихме, че ни трябва енергичен човек. Живко Тодоров е един от най-перспективните политици в нашата партия“, категоричен бе зам.-председателят.

Той припомни, че през 2007 г. партията е започнала с един кмет на община в Старозагорска област, а в момента има петима кметове на общини, 67 кметове на кметства и 80 общински съветници. Цветан Цветанов направи ретроспективен анализ на резултатите на ГЕРБ във всички 11 общини, през мандатите от 2007 г. до момента.   „През миналата година изключително важно бе в Стара Загора и Казанлък да спечелим на първи тур, да затвърдим позициите си в Раднево и Мъглиж, да покажем лице и в бастионите на нашите политически опоненти, какъвто е случаят в Павел баня и Николаево“, коментира още Цветанов.   Според него никой не трябва да се успокоява от постигнатото. „Трябва да сме самокритични и да сме винаги сред хората, за да бъдем близко до проблемите им и да намираме работещи решения”, заръча Цветанов. По думите му кметовете искат стабилно правителство, силна изпълнителна власт и силна политическа воля за политики, които стигат до хората. Цветанов заяви още, че силата на ГЕРБ са добре укрепените структури, защото най-добре подготвената партия винаги побеждава.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама