ВАЗ отнесе 56-годишна жена в Русе

12:27, 14 мар 16 25 269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вчера в полицията последователно са постъпили два сигнала за ПТП, съобщават от Областната дирекция на МВР. Единият е получен по телефона, че в болницата е отишла да потърси помощ жена, която е заявила, че е пострадала при удар от автомобил на ул. Петко Д. Петков в Русе.

Другият сигнал е бил от мъж, който се е явил в Първо РУ, където е съобщил, че жена е преминавала на червено на светофара на кръстовището Петко Д. Петков и Цар Освободител, при което се е ударила в колата му. Така в резултат на предприетите по случая действия служители на Пътна полиция и Първо РУ са установили към момента следното:

На 13 март, около 19:20 часа, на бул. "Цар Освободител" в района на кръстовището с ул. П.Д.Петков лек автомобил ВАЗ с русенска регистрация, управляван В.А. на 51 г., нарушавайки правилата за предимство блъска пресичаща отдясно наляво на пешеходна пътека 56-годишна жена, която е паднала извън платното, на тротоара.

В резултат на удара пешеходката е пострадала. При преглед в МБАЛ- Русе й е поставена диагноза - фрактура на лявото рамо, разкъсно- охлузна рана на челото. Тя е отказала да остане в болницата и е освободена за домашно лечение.

По случая е образувано дознание. Пробата за алкохол на водача е била отрицателна. Работата по разследването продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама