Четири момичета пострадаха при катастрофа в Русенско

12:50, 14 мар 16 25 267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 13 март, около 17:45 часа, в РУ - Две могли е получен сигнал за инцидент на третокласния път между Иваново и Две могили, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. Първоначално е било съобщено за три момичета, които със сакове стояли на пътя, а наоколо имало разпиляни вещи.

В крайна сметка се е оказало, че момичетата са 4, пътували са в автомобил «Опел», с който са катастрофирали като са се преобърнали извън пътя, а колата е навлязла навътре в нива. Пристигналият на място автонаряд от РУ-Две могили установява, че е настъпило ПТП на пътя ІІІ - 501, в района на км 26+400.

Лек автомобил марка "Опел Корса" с русенска регистрация, управляван от 18-годишната Г.Н. от Борово, движейки се от Две могили в посока към Иваново, при мокра и хлъзгава настилка напуска пътното платно вдясно по посока на движението и се преобръща.

В резултат е настъпило ПТП с четирима леко ранени, които са откарани в русенската болница. Водачката е настанена за наблюдение в МБАЛ- Русе с диагноза комоцио, без опасност за живота; возещите се в автомобила пътнички на 18 и 16 г. са приети в болницата също с комоцио и без опасност за живота, а 14-годишна е пострадала с контузия на гръден кош и също е настанена в медицинското заведение.

Като причина за инцидента се посочва - несъобразена с пътните условия скорост. Пробата на водачката за алкохол е била отрицателна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама