ЮИДП дава възможност на сливналии за конкурса „Лого на Седмицата на гората”

16:09, 14 мар 16 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Югоизточно държавно предприятие / ЮИДП / дава още една възможност на сливналии да се включат в конкурса за лого на Седмицата на гората. Инициативата цели създаването на траен и разпознаваем образ и визуална идентичност на празника, честван от 1925-а.

Всеки кандидат (без значение от пол, възраст и занятие) може да участва с идея за логото, което си представя, без да е необходимо прецизно графично оформление. Критериите за оценка на предложенията са тематична насоченост, стилистична издържаност, оригиналност и съвременно излъчване.

Предложенията трябва да постъпят в ИАГ до 1 април 2016 г. на e-mail: [email protected], в деловодството на ИАГ или в пощенски плик на адрес: София 1040, бул. „Христо Ботев“ № 55, етаж 5, Изпълнителна агенция по горите, за конкурса за лого. Заедно с проекта си авторът трябва да приложи: имената си, ел. поща и телефон за контакт.

Това може да се случи и в сградата на ЮИДП – Сливен, а проекти могат да бъдат оставяни и в ДГС – Сливен. За целта предложенията трябва да бъдат предоставени в затворен плик.

Журито ще класира три предложения с награден фонд – І място – 1000 лв., ІІ място – 500 лв., ІІІ място – 300 лв.

На 9 април, в рамките на Седмица на гората, ще се състои награждаване на победителите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама