Приморско се представи на най-мащабния туристически форум в Германия

17:21, 14 мар 16 / Любопитно 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Приморско представи забележителностите си на най-мащабния туристически форум в Германия – ITB Берлин, съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Форумът се проведе от 9 до 13 март. Морската община нареди самостоятелен щанд до едни от най-добрите представители от цял свят в сферата на туризма.

В рамките на пет дни представители на Общината успешно презентираха туристическия потенциал на Приморско. Многобройните посетители, които бяха дошли, за да си изберат дестинация за почивка през летния сезон, с интерес разгледаха информационните материали на щанда на морската община. Каталог, показващ местоположението на „перлата" на южното Черноморие, забележителности, подробно описано и илюстрирано културно-историческо наследство, екопътеки, интересни спортни и културни събития достигнаха до посетителите на престижния туристически форум.

Щандът на Приморско бе посещаван предимно от млади хора, които, освен от хотелите и плажовете, се интересуваха от културното наследство и местата за забавления. Запитванията бяха предимно за малки хотели от семеен тип, дори за къщи по селата. Други се интересуваха от традиционната ни кухня. Интерес сред посетителите предизвика и 17-минутният видеоклип, който показваше красотите на община Приморско от птичи поглед.

След туристическата борса в Берлин, Приморско ще се включи в изложението MITT – Москва, Русия, което ще се проведе от 23 до 26 март.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама