Русенци протестираха против ограничението за къмпингуване на по-малко от 100 метра от плажовете

19:57, 14 мар 16 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Група русенци излязоха днес на протест против решението за забрана на къмпингуването на по-малко от 100 метра от плажовете по черноморското крайбрежие. Една част от хората се събраха пред общината в 18.00 ч., а друга – пред Булстрад Арена. В 18.30 ч. първата група потегли към плаца пред залата, където се обедини със съмишлениците си.

Към протеста се включиха и собтвеници на каравани, които преминаха по улиците на града и се върнаха обратно до кръговото кръстовище, в което направиха множество обиколки.

Това предизвика задръстване от коли, които не можеха да влязат в него, като най-много бяха по бул. „Цар Освободител“ в платното от центъра по посока бул. „Христо Ботев“. Участъкът между Пантеона на възрожденците и кръговото кръстовище беше запълнен до половината от автомобили.

След като се повъртяха няколко минути около рондото с надути клаксони, протестиращите собственици на каравани потеглиха отново по улиците на града.

Събралите се пред залата хора пък се уговаряха за датата и часа на следващия протест по същия повод, който най-вероятно ще е на 16 март по времето, в което беше и днес. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама