По 5000 евро на квадрат в луксозна сграда на ул. „Сан Стефано“

20:44, 14 мар 16 25 528 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От тази седмица на пазара на имотите в столицата се появи „Сан Стефано плаза“. Това е огромният супер модерен комплекс, който беше построен на мястото на старата бирена фабрика на братя Прошек на ул. „Сан Стефано“. Сградата се строи от 2005 год., но заради затруднения на първите инвеститори и редица съдебни спорове, тя се е готова едва сега, 11 години по-късно.

Апартаментите са пуснати за продажба единствено на сайта за луксозни имоти "Unique Estates", като цените достигат до 5000 евро за кв./м. „Сан Стефано плаза“ обединява жилищна част от 115 апартамента, офис пространства и търговски център с над 40 магазина за стоки за дома от висок клас, галерия и ресторанти. Преди дни в комплекса отвори врати и супермаркет от голяма верига. Луксозният комплекс ще разполага още със SPA, фитнес и медицински център, банков клон, детски и учебен център, паркинг с близо 500 места и други.

В компанията предлагаща луксозните имоти определят сградата като „най-престижната в София“. "Unique Estates" обясняват още, че това е първата сграда в града изградена по стандартите на международна система, която включва самомиеща се фасада, покривна озеленена тераса с над 70 растителни вида, дистанционно управление на редица функции в апартамента от типа "Умна къща", автономна климатична система, шумоизолация на бани и тоалетни, модерни асансьори, UV и механичен микро филтри на водата, управляеми външни щори, LED осветление и ел.захранване от две подстанции.

До момента почти всички търговски обекти в „Сан Стефано плаза“ са отдадени под наем с дългосрочни договори, а интересът към жилищната част също е голям, споделят още от фирмата за луксозни имоти пред „Капитал“.

На ъгъла на ул. „Сан Стефано“ и ул. „Шейново“ към луксозната сграда е прикрепена и по-малка такава, която е направена по модела на старата Пивоварна „Братя Прошек“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама