Биячите от Околовръстното искат споразумение с прокуратурата

23:48, 14 мар 16 25 270 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тримата мъже, задържани за побоя над семейство на "Околовръстния път" в София, искат споразумение с прокуратурата. Това обяви адвокатът им Мариана Тодорова пред Нова телевизия. 

По думите на Тодорова биячите  признават вината си, но не отстъпват от думите си, че са били предизвикани да посегнат на Васил Наумов и съпругата му. 

Припомняме, че съдът остави в ареста Христо Христов, Георги Близнаков и Александър Гечев с мотива, че деянието е дръзко и извършено по хулигански подбуди. Според адвокат Тодорова обаче трябва да има прецизиране на вината и персонално обвинение за всеки от обвиняемите.

По думите й няма доказателства, че тримата в съучастие са причинили средна телесна повреда на пострадалия. Това се потвърждавало и от думите на съпругата на Наумов - Мария.

Според Мариана Тодорова двамата пострадали също свидетелствали, че нито един от биячите не ги е заплашвал и обиждал. Преди дни Тодорова заяви, че не е съгласна с твърдението на съда, че на Наумов са избити три зъба, тъй като му били избити два зъба и една коронка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама