Осъдиха двама сливналии за притежание и разпространение на наркотици

12:46, 24 мар 16 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Родените в Сливен Мартин Бабамов и Милен Милев се признаха за виновни и получиха осъдителни присъди, след като сключиха споразумение с Окръжна прокуратура-Сливен.

28-годишният Бабамов се е признал за виновен в това, че 21.07. 2015 г. в гр.Сливен като съизвършител с Милев, без надлежно разрешително произвел и държал с цел разпространение, високорискови наркотични вещества (метамфетамин). За престъпното деяние на Бабамов е наложено наказание от „лишаване от свобода“ за срок от една година, което да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затворническо общежитие от закрит тип.

27–годишният Милев се е признал за виновен в това, че 21.07. 2015 г. в гр. Сливен като съизвършител с Бабамов, без надлежно разрешително произвел и държал с цел разпространение, високорискови наркотични вещества (метамфетамин). Той се е признал за виновен и за това, че на същата дата  и място без разрешително държал прекурсори, за производство на наркотично вещество (метамфетамин).

Милев се е признал за виновен и за това, че на същата дата и място държал без надлежно разрешително високорисково наркотично вещество-коноп. На неосъждания до този момент Милев, за трите деяния, ще бъде наложено наказание от „лишаване от свобода“ за срок от 1г. и 4м., изпълнението на което е отложено за изпитателен срок от 3г.

Споразумението е одобрено от Окръжен съд –Сливен и е окончателно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама