Автокран затисна двама работници край Долно Езерово (обновена)

15:29, 24 мар 16 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Автокран е затиснал двама работници край Долно Езерово, съобщи за Topnovini.bg говорителят на Областната дирекция на МВР в Бургас Цветелина Рандева. Сигналът е бил подаден около 13:32 часа.

Инцидентът е възникнал на около 500 метра от жп гара „Дружба“ при ремонтни дейности по жп линията. Автокран, качен на влакова платформа, аварирал и паднал върху жп трасето, затискайки намиращите се в кабината работници.

Единият от тях – 54-годишен бургазлия, е изваден непосредствено след инцидента и откаран в Спешния център без сериозни наранявания. Другият служител – 51-годишен мъж от Асеновград, е изваден преди малко. По първоначални данни мъжът е получил фрактура на единия крак, но е контактен и в съзнание.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Камено.

Същевременно от пресцентъра на МБАЛ - Бургас съобщиха за Topnovini.bg, че пострадалият бургазлия е приет за наблюдение в Първо хирургично отделение, с контузия на гръдния кош. Асеновградчанинът пък е бил прегледан от травматолог. Най-вероятно той ще бъде настанен в Отделението по неврохирургия. Мъжът е с охлузвания по главата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама